Get everyone in the picture

Veendam, 27 maart 2018

Er waren weer 30 werkzoekenden op de netwerkbijeenkomst afgekomen. Het thema van het Netwerkcafé Veendam was dit keer: “Get Everyone in the Picture”. We hadden twee programma’s.

Uitzendbureau Worktrans te Zuidbroek

Uitzendbureau Worktrans ZuidbroekAls gastspreker hebben we Wijnand van Dijk van het uitzendbureau Worktrans bereid gevonden om een presentatie te geven over vacatures voor vrachtwagenchauffeurs en buschauffeurs. Er is een zeer ernstig tekort aan buschauffeurs en vrachtwagenchauffeurs.

Je kunt hiervoor een opleiding krijgen  en je bent gegarandeerd van een baan, maar je bent dan wel verplicht drie jaar bij de werkgever in dienst te blijven. De werkgever betaalt de kosten.

Er waren dan ook vier werkzoekenden die geïnteresseerd waren. Wijnand bracht het zeer doeltreffende en boeiend.

In the Picture

Feiko Spiard, die al eerder een presentatie voor ons heeft gegeven, had het over het thema dat wij aangaven op de flyer, “In the picture”.

Feiko gaf een zeer leerzame uitleg over hoe jij jezelf via een video boodschap In The Picture zet. De video boodschap die je kunt gebruiken bij het solliciteren. Prachtig omschreven met filmpjes en voorbeelden. We waren ook op Feiko zeer trots op de manier waarop hij dit bracht.

We mogen weer terugkijken op een geslaagde netwerkbijeenkomst. Kijk ook eens op de website van Worktrans, daarop staan alle beschikbare vacatures en meer informatie over opleidingen tot vrachtwagenchauffeur of buschauffeur. En mocht u nog meer willen weten over videosolliciteren? Kijk dan eens op sollicitatieinfo.nl om inspiratie op te doen.

Graag zien wij u op dinsdag 24 april, dan hebben we weer een Netwerkcafé.

Verslag Anneke Muis

Spread the love

Richard

"Ik concurreer niet, ik maak websites."