Werk zoeken begint bij het Netwerkcafé Veendam

Werk zoeken kan een vervelende verplichting zijn. Voor sommigen geldt dat je stevig in je schoenen moet staan als je een brief moet schrijven of als je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Hoe dan ook, je sollicitatie verdient een goede voorbereiding, wil je hieruit je baan krijgen. Gelukkig sta je er niet helemaal alleen voor.

Het Netwerkcafé Veendam is een organisatie van en voor werkzoekenden en organiseert sinds december 2010 maandelijks netwerkbijeenkomsten. In de loop van de jaren hebben velen de weg naar ons gevonden en ieder jaar weten veel nieuwe werkzoekenden de weg naar het Netwerkcafé te vinden. In de regionale kranten zijn wij maandelijks te vinden met onze persberichten en onze flyers, er wordt over ons gesproken en op het internet worden wij steeds actiever middels onze website en op social media.

Nieuwe website

In het netwerkcafé is aan de organisatie meerdere malen gevraagd om een platform voor het delen van ervaringen. Met de website vanenvoorwerkzoekenden.nl probeert het Netwerkcafé Veendam een platform te zijn van en voor werkzoekenden. Momenteel onderzoeken wij mogelijkheden om ruimte te creëren voor het (anoniem!) delen van positieve en minder positieve ervaringen op het gebied van werk zoeken, solliciteren, ontslagprocedures, aanvragen van uitkeringen, enzovoort.
Ook nieuw op deze website is de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze maandelijkse flyer. Ben je werkzoekende en wil je wel eens ons netwerkcafé bezoeken? Vul dan je voornaam en je e-mailadres in en je ontvangt van ons de flyer. Uiteraard kun je je ook weer uitschrijven.

Werk zoeken begint bij het Netwerkcafé Veendam

Het Netwerkcafé Veendam is een organisatie van en voor werkzoekenden, die handvatten aanreikt om je te helpen bij je zoektocht naar je nieuwe baan. Je krijgt praktische tips op het gebied van jouw cv en motivatiebrief, gebruik van social media als LinkedIn en Facebook. Maar we kijken ook naar jou als persoon, je talenten, je droombaan en hoe die te verwezenlijken.

In alles wat wij doen staat het netwerken voorop. Werk zoeken doe je immers niet alleen. Maar die brief en dat gesprek, daar sta je wel alleen voor. Wees daarom goed voorbereid via het Netwerkcafé Veendam.

Lees hier meer over het Netwerkcafé Veendam.

Spread the love

Richard

"Ik concurreer niet, ik maak websites."